Doček Nove Godine 2024

Za samo 50€ — “All Inclusive”

Doček u “Restoranu Aleksandar”
Rezervacije na telefon 069/ 1461 – 533

Dobrodošli u najluđu noć u “Restoranu Aleksandar”, u Umci!

Zaboravite na sve brige i prepustite se nezaboravnom dočeku Nove Godine u našem prelepom restoranu. Za samo 50€, uživaćete u ekskluzivnom “All Inclusive” paketu koji obuhvata vrhunski izbor hrane i pića, prilagođenih da zadovolje i najistančanija nepca.

Spremili smo za vas bogat meni s najukusnijim specijalitetima kako biste uživali u gastronomskom užitku dočeka Nove Godine. Naša ljubazna ekipa je posvećena tome da vam pruži nezaboravno iskustvo i osigura da se osećate posebno tokom cele večeri.

Muzički doživljaj će biti na najvišem nivou, jer će kao poseban gost nastupiti “Kao Kao Bend”. Očekujte energičan nastup, sjajnu atmosferu i nezaboravnu zabavu koja će vas držati na nogama do ranih jutarnjih sati.

Doček Nove godine u “Restoranu Aleksandar” počinje u 21h, i obećavamo vam nezaboravnu noć ispunjenu smehom, ljubavlju i sjajnom zabavom.

Rezervišite svoje mesto već danas i pridružite nam se u dočeku Nove Godine koji će ostati urezan u vašem sećanju zauvek. “Restoran Aleksandar” u Umci čeka samo na vas!

Srećnu Novu godinu želi vam “Restoran Aleksandar”!

Napomena: Molimo vas da obratite pažnju da prilikom izbora putanje do našeg restorana odaberete opciju kao na slici. Ova putanja će vas voditi najjednostavnijim putem do nas!

Hvala, vaš “Restoran Aleksandar”

Call Now Button065 / 88 19 777